- Den karakteristiske stemmen til Jan Dalchow var det vi trengte for vårt reklameinnslag på radio. Stemme, toneleie og trykk på de riktige stedene i budskapet (det er dessverre alt for ofte dette overdrives) samt god lydkvalitet på lydmaterialet, ga mer enn en ekstra spiss på vårt reklameinnslag.

Steinar Melby, NettStudio AS

- Atea har produsert en filmserie for å belyse miljø- og sikkerhetsmessige aspekter ved utrangering av brukt IT-utstyr. En av filmene er en presentasjonsfilm av Ateas forretningskonsept. Vi valgte Jan Dalchow til å lese kommentarene i denne filmen da hans egenartede stemme på en utmerket måte er med å underbygge påstandene i filmen. Jan gir liv til filmen.

Jarle Bjørknes, Atea AS

- Radio Hamar ønsker til en hver tid å tilby sine reklamekunder det beste - og Jan leverer varene! Jan har en stemme som gjør ham troverdig i de fleste reklamesammenhenger."

Stian Eliassen
DJ/ produsent, Radio Hamar

- Jeg valgte Dalchow fordi han har en av Norges desidert beste reklamestemmer. Man får det man betaler for og litt til.

Tore Skogøy, programleder

- Kommentarene er lunt og informativt lagt på av Jan Dalchow.

Tom Stalsberg, Dagbladet (anmeldelse av "Hurtigruten 365")

KUNDER

Jan Dalchow har i flere år blitt brukt av de fleste plateselskap (Sony, BMG, DaWorks, Bonnier Amigo, EMI, Virgin, Grappa, EVA, Universal m.fl.). En lang rekke artister har fått glede av hans stemme når de har tv-annonsert sine CD-utgivelser.
 
Ellers har kunder som TV3, NRK, Sandrew Metronome, Dressmann, Se og hør, Nordisk Film, Speakkompagniet.dk, Her og nå, DnB, Jamba, Nille, Lego, Wrigleys, Coca Cola Company, UPC, Scanbox, Disney, Mix og Nokia benyttet ham flittig. I tillegg har Dalchow vært å høre som stasjonsstemmen til Radio 1, TVNorge, NRJ og en rekke radiostasjoner landet rundt.

- Jeg bruker Jan til reklameproduksjoner i Radio 102 når produksjonene krever det lille ekstra. Kunder som har fått Jans stemme i produksjonen blir alltid begeistret. Jan ”leverer” varene hver gang og er som produsent en trygg samarbeidspartner. Vi får flere tagninger hver gang og kan redigere produksjonene slik vi selv ønsker dem. I motsetning til de fleste andre voice-leverandører som bare leverer en enkel tagning... Lydkvaliteten er god og stemmen en drøm å høre... Jan er hele norges radiostemme og gir stasjonen et enda mer profesjonelt ansikt utad... Anbefales på det varmeste!

Eivind Jul Wibe Fiksdal
Reklameprodusent Radio 102

- Jan har en meget behagelig og tydelig stemme som vi i TV3 har hatt veldig glede av i etterarbeidet av Robinson Ekspedisjonen for fjerde året på rad. Forøvrig er det ikke bare stemmen til Jan som er behagelig- hans personlighet innehar også denne egenskapen, foruten at han er pliktoppfyllende, effektiv og strukturert i måten han jobber på . Vi håper vi får glede av Jan i mange år fremover her på Tv3.

Hans Peter Hognestad

Programdirektør TV3

 - Vi i morgenshowet på NRJ er glade for å ha Jan som vår faste stasjonsstemme. Han leverer varene hver gang! Med "trøkk" på de tøffe produksjonene og med varme og innlevelse på de rolige. Vi er også veldig glad når han blir med i humor segmentene våre. Her viser han sin humoristiske sans, timing og selvironi. Jan har også den unike evnen at han kan gjøre enhver setning eller ethvert ord spennende. Jan har den perfekte stemmen til ”radio-voicing”!

Andreas Velle, morgenshowet på NRJ

- Det er sjelden jeg møter voiceovere med et så bevisst forhold til bruken av sin egen stemme. Dalchow vet hva som skal til for å låte best i radio og tv.

Frank Alvegg, produsent